woensdag 26 juli 2023

Dag 16: Terug naar New York

Woensdag 26 juli 2023

Voor vandaag stond alleen de rit naar ons laatste hotel in het plaatsje Massapequa op Long Island op het programma. De rit zou volgens de routeplanner in ruim 4 uur kunnen worden afgelegd. We deden er wat langer over vooral vanwege de exotische route die Google Maps had bedacht die dag: we zijn via Manhattan dwars door het drukke verkeer geloodst en hebben er uiteindelijk bijna 7 uur over gedaan. Dat was inclusief een lunchstop bij Subways overigens. Verder hebben we in mogelijk elke denkbare file gestaan onderweg, maar we kwamen uiteindelijk toch weer terecht in ons hotel.

Het programma van vandaag beperkte zich daardoor tot het bezoeken van het winkelcentrum op een halve mijl van het hotel, maar dat hebben we uitgesteld tot morgen. Omdat het vandaag vrijdag is besloten te gaan eten in het restaurant van TGI Fridays. Het menu biedt meer dan het gemiddelde fastfoodrestaurant terwijl de calorieën m.i. niet minder zijn per portie. Zeker niet als je pasta met kip en garnalen en een sparerib met kipkluifjes bestelt. Hoewel ik zo weinig mogelijk foto's wil plaatsen van borden met eten ontkom ik er nu niet aan omdat dit een van de weinige relevante foto's is die we hebben gemaakt vandaag.

Het voordeel van het tijdsverschil met Nederland is dat de damesinterland tussen de VS en Nederland op een normale tijd wordt uitgezonden. In Nederland is de wedstrijd live te volgen midden in de nacht, wij zaten er klaar voor om 21 uur. Een mooi 1-1 gelijkspel tegen de regerend wereldkampioen was uiteindelijk het resultaat.
We staan onszelf toe om morgen laat op te staan omdat we geen plannen hebben anders dan wat laatste inkopen te doen en de laatste dollars op te maken. Uitchecken hoeft pas na 11 uur maar het ontbijt is tot 10 uur.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten