dinsdag 13 augustus 2019

Palm Springs - Cabazon. Dag 13.

Dinsdag 13 augustus

Vorig jaar hebben we te weinig tijd kunnen besteden aan het rondneuzen in een Premium Outlet. Die outlets zitten overal door heel Amerika en bieden merkartikelen aan tegen gereduceerde prijzen. De dichtstbijzijnde outlet vanuit Palm Springs is op drie kwartier rijden in het plaatsje Cabazon. Alle shops zijn geschakeld en vormen een gigantisch winkelcomplex. We rijden rond kwart voor tien bij ons resort vandaan voor een rit van 40 mijl en arriveren rond half elf.



Jens heeft zijn zinnen gezet op nog een paar schoenen en wil deze graag kopen bij de Adidas-shop. Adidas maakt bredere schoenen dan de meeste andere topmerken en dat zijn schoenen waar Jens in past. Hij krijgt sowieso om de haverklap de vraag hoe lang hij is ('six foot eight') en hoe oud ('sixteen') en ziet vervolgens verbaasde blikken vergezeld gaan met veel ooh's en aah's. Zijn schoenmaat, Amerikaanse maat 14, is zelfs in Amerika vrij lastig te vinden. Uiteindelijk worden het een paar witte schuiten met een jeugdige uitstraling voor een prima prijs.

Esther vindt voor zichzelf bij de Nike-shop een paar schoenen in goud en zilver en vult daarmee haar Imelda Marcos collectie verder aan. In de Levi's-store hijs ik mezelf in een aantal spijkerbroeken en besluit uiteindelijk om er drie aan te schaffen. Thuis kan ik de meest versleten spijkerbroeken daarmee eindelijk in de vuilcontainer dumpen.

Thuisgekomen zoeken Es en ik het zwembad weer op en blijft Jens in het huisje om zijn Netflix-serie Wu Assasins uit te bingen.

Gisteren hebben we kaarten gekocht voor een wedstrijd van LA Galaxy tegen de Seattle Sounders op zaterdag de 17e. Jens wilde graag een keer Zlatan zien spelen en krijgt daarvoor nu de uitgelezen mogelijkheid. De plaatsen bevinden zich wel achter het doel omdat de meeste kaarten al zijn uitverkocht of veel te duur zijn.

Bij het zwembad, wat zich achter het clubgebouw bevindt, hebben we ook een sportzaal ontdekt met de nieuwste fitnessapparatuur. Es besluit om 's avonds een bezoek te brengen aan de sportzaal om er een uurtje te sporten. Jens en ik kijken een film op tv en maken geen aanstalten om ons verder in te spannen. De weg terug naar het huis was voor Es wel een uitdaging omdat al het dierlijke gespuis in het donker leek te bewegen. Als iedereen weer thuis is gaan we allemaal in de relax-mode.
Morgen weer een dag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten