woensdag 1 augustus 2018

Een weekje wachten nog...

...en dan gaan we eindelijk.
Het bloed kruipt waar het niet gaan kan, dus toch nog even gekeken voor een extra creditcard en een andere huurauto. De creditcard van Visa Worldcard geeft momenteel een gratis tegoed van 50 euro en is het eerste jaar gratis. Het goedkeuren van de aanvraag duurt 5 dagen, dus de kaart zou nog net op tijd beschikbaar kunnen zijn voor ons.



De standard SUV die we hadden gereserveerd bij Hertz via Expedia heeft na lang wikken en wegen toch niet alle voordelen die we zouden verwachten. Een fullsize SUV is wat duurder maar biedt veel voordelen, met name op het gebied van (been-)ruimte. Omdat we al lid zijn van Alamo Insider hebben we via de site van Alamo uiteindelijk gekozen voor het huren van een fullsize SUV, inclusief de optie voor skip-the-counter bij het inchecken. Dit scheelt weer wat tijd als we vermoeid uit het vliegtuig stappen. Via het FloridaForum weten we inmiddels voor welk merk en type we zouden moeten kiezen.
De koffers zijn al van zolder en we zijn de laatste inkopen aan het doen. Zoals het er nu naar uitziet gaan we geen grote overgang in klimaat meemaken, het weer blijft hier aanhoudend mooi.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten